Om os

MUSIC IS WHO WE ARE

Om Islev Picnic Rockklub


Islev Picnic Rockklub·  Tirsdag den 18. december 2018


Islev Picnic Rockklub blev startet i slutningen af 2018, hvor vi var nogle aktive og musikglade seniorer, som fandt det påfaldende, at der ikke var et reelt LEVENDE lokalt musiktilbud til borgerne i den nordlige del af Rødovre - nemlig ISLEV, som især i disse år er under udbygning/tilflytning af nye borgere. Vores ide/målsætning er at tilbyde levende rockmusik til Islevs borgere (og opland) 4-6 gange om året, hvor publikum har mulighed for selv at medbringe såvel mad som drikkevarer til arrangementerne, som foregår i Islev Skoles Festsal. Foreningen/klubben er en non-profit forening, og vi håber hermed, at I vil bakke op omkring vores arrangementer:

den 28.3.2020 til Straight On. Desværre aflyst på grund af smittefare

den 26.9.2020 til No Big Deal. Desværre aflyst på grund af restriktioner

den 28.11.2020 til Wild Wax Combo Desværre aflyst 


Meld jer ind (for et år ad gangen) ved at overføre kr. 100,- til Arbejdernes Landsbank kto.5341 0250569 og dernæst at sende en mail til iprk@islevpicnicrockklub.dk med angivelse af jeres navn, adresse samt e-mail, hvorefter I vil modtage en bekræftelse på medlemskab samt et medlemsnummer.

Tilmelding kan også ske på kontakt siden.

 

Islev Picnic Rockklub tilbyder medlemmer 4-6 koncerter om året, hvor man selv har mulighed for at medbringe mad og drikkevarer.