Om os

MUSIC IS WHO WE ARE

Om Islev Picnic Rockklub


Islev Picnic Rockklub·  Tirsdag den 18. december 2018


Islev Picnic Rockklub blev startet i slutningen af 2018, hvor vi var nogle aktive og musikglade seniorer, som fandt det påfaldende, at der ikke var et reelt LEVENDE lokalt musiktilbud til borgerne i den nordlige del af Rødovre - nemlig ISLEV, som især i disse år er under udbygning/tilflytning af nye borgere. Vores ide/målsætning er at tilbyde levende rockmusik til Islevs borgere (og opland) 4-6 gange om året, hvor publikum har mulighed for selv at medbringe såvel mad som drikkevarer til arrangementerne, som foregår i Islev Skoles Festsal. Foreningen/klubben er en non-profit forening, og vi håber hermed, at I vil bakke op omkring vores arrangementer:


Indmeldelse i klubben foregår ved at indbetale kr. 50 som engangsbetaling for medlemskab, samt at betale for deltagelse i de enkelte arrangementer løbende. (se pris på fremsendte invitationer)


Indmeldelse / billetpris bedes ske til :

Arbejdernes Landsbank kto.5341 0250569 og dernæst at sende en mail til iprk@islevpicnicrockklub.dk med angivelse af jeres navn, adresse samt e-mail, hvorefter I vil modtage en bekræftelse på medlemskab samt jeres medlemsnummer.


Tilmelding kan også ske på kontakt siden.


den 13.04.2024 spiller Smokie Jam


Islev Picnic Rockklub tilbyder medlemmer 4-6 koncerter om året, hvor man selv har mulighed for at medbringe mad og drikkevarer.